Smørblomstvegen 4 – RESERVERT

Pris fra kr 3 990 000,-
Ledig
Hustype:
Enebolig
Bruksareal:
114 m2
Antall soverom:
3
P-rom:
104 m2

Tomten leveres grovplanert med gruset innkjørsel og parkeringsplass. Plen og beplantning som fremgår av illustrasjon er ikke medtatt i oppgitte pris.

Ta kontakt

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Utsikt
 • Turterreng

Arealbeskrivelse

Boligen leveres nøkkelferdig og inneholder: Åpen stue/kjøkken løsning på hele 49m2, 3 soverom, bad,vaskerom, wc

Beliggenhet

Smørblomstvegen ligger på toppen av boligfeltet Smååsane. Et nyere boligfelt med moderne bebyggelse. Høyt, fritt og med noe utsikt over bygda. Meget bra solforhold. Nær fantastisk turterreng. Barnehage like ved. Lekeplasser, balløkke og sykkelløype like ved. Gang- og sykkelsti til idrettsplassen på Moseidmoen og Vennesla sentrum.

Beskrivelse

Huset vi har prosjektert her er et moderne hus med alt på en flate. Vi leverer boligen nøkkelferdig etter en gitt standard som fremgår av vedlagte romskjema. Her kan vi nevne parkett på gulv i alle beboelsesrom, flislagte gulv og vegger på bad. Malte vegger og tak. Kjøkkeninnredning til en verdi a kr. 110 000,- fra Drømmekjøkkenet inngår også i prisen. Det er selvsagt muligheter for å påvirke materialvalg og planløsning etter egne ønsker og behov. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Ferdigstillelse

7-9 måneder etter oppstart

Fremdrift

Etter inngått kontrakt byggemeldes prosjektet. Byggearbeidene igangsettes så snart igangsettingstillatelse er innvilget.

Adkomst

Fra Vennesla sentrum – kjør over broa mot Moseidmoen. Følg veien rett frem mot Drivenes og ta til venstre i rundkjøringa og opp bakken til toppen av Smååsane. Ved barnehagen, sving venstre og følg veien til avkjørsel mot Kløvervegen på høyre side. Tomten er merket med “Til salgs” skilt. Se for øvrig kart. Det vil bli godt skiltet med visningsskilt ved fellesvisning.

Omkostninger

2,5% dok.avg av tomteverdi (kr. 23750,-) + tinglysningsgebyr for skjøte (kr. 585,-) + tingl.gebyr pantedokument + kr. 172 (panteattest kjøper). Forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4223
Gårdsnr: 23
Bruksnr: 954

Plantegning

Bilder

Ta kontakt

Visning etter avtale
Fredrik Ihlen
Fredrik Ihlen
Boligkonulent
+47 466 30 016Send e-post
X
Send e-post til Fredrik Ihlen
Boligkonulent, Hellvik Hus Søgne
Geir Arne Gundersen
Geir Arne Gundersen
Boligkonsulent
+47 92485025Send e-post
X
Send e-post til Geir Arne Gundersen
Boligkonsulent, Hellvik Hus Søgne
Ken Morten Egenes
Ken Morten Egenes
Boligkonsulent/Eiendomsmegler
+47 91 57 34 88Send e-post
X
Send e-post til Ken Morten Egenes
Boligkonsulent/Eiendomsmegler, Hellvik Hus Søgne

LURER DU PÅ NOE?

Send oss ditt spørsmål, så svarer vi deg innen kort tid.

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '286836461740436'); fbq('track', 'PageView');